2018 Çeşme plajları giriş ücretleri - Sayfa 4

Marrakech Beach Club modern dekorasyonu ile göze hitap ediyor. Aya Yorgi plajlarının en gözdesi diyebiliriz ayrıca en pahalısı. Marrakech Beach Club Giriş Fiyatı 60 TL. Rezervasyonsuz giriş yapılamıyor. Giriş Fiyatına şezlong ve şemsiye dahildir.

420
2018 Çeşme plajları giriş ücretleri - Sayfa 5

Sole&Mare Beach Club gündüz plaj gece ise Club konseptinde çalışmakta. Müzik hiç susmuyor. Eğlence tavan. Sole&Mare Beach Club Giriş ücreti 50 TL . rezervasyonsuz yer bulma ihtimaliniz var. Giriş Fiyatına şezlong ve şemsiye dahildir.

520
2018 Çeşme plajları giriş ücretleri - Sayfa 6

Tren Beach Club aya yorgi koyunun yeni gözdelerinden. Tren Beach Club Giriş ücreti 60 TL ve araç ile gelirseniz 20 TL otopark ücreti mevcut. Fakat içerisi ayrı bir pahalı… Genellikle gençler tarafından tercih ediliyor. Rezervasyon ile giriş sağlanmakta. Gündüz gece devamlı dj eşliğinde partiler verilmekte… Genellikle Kerimcan Durmaz her hafta sahne almaktadır.

620
2018 Çeşme plajları giriş ücretleri - Sayfa 7

Kafepi Beach Club Bize göre Aya Yorgi plajlarının arasında en kalitelisi ve en eğlencelisi. Gün boyunca ünlü djler ve sanatçılar ile her dakikası dolu dolu geçen zamanlar…Kafepi Beach Club Giriş ücreti 60 TL . İçeride ise yeme içme maalesef çok pahalı… Deniz konusunda yorum bile yapmaya gerek yok. İnanılmaz temiz ve pırıl pırıl… Eğlencenin tadına varmak istiyorsanız kesinlikle Kafepi Beach Club sizin tek adresiniz olmalı… Giriş Fiyatına şezlong ve şemsiye dahildir.

720