2018 Çeşme plajları giriş ücretleri - Sayfa 18

Çeşme Çark Plajı Giriş Ücreti ve Ayrıntılar… Çeşmenin sörf için en uygun plajlarından ikincisi. Suyun derinliği neredeyse 300 mtre civarına kadar 1 metreyi geçmemekte. Sörfçüler bu sayede düştükleri gibi hemen kalkabilmekte. Yüzmeyi düşünenler için pek tavsiye edilecek bir plaj değildir. Genellikle Sörfçüler bulunmaktadır. Giriş ücret 50 TL dir.

1820
2018 Çeşme plajları giriş ücretleri - Sayfa 19

Kocakarı Plajı Giriş Ücreti ve Ayrıntılar… Çeşmenin en eski ve en sakin plajlarından biridir. Halk Plajıdır. Giriş ücreti yoktur. Yanınızda gelirken Şemsiye ve Şezlong getirmeyi unutmayınız. Çevresinde tek işletme var oda rekabet olmadığı için son derece vasat. Fakat çeşme denizinin keyfini sakin bir ortamda çıkarmak istiyorsanız tam size göre bir plajdır. Genellikle yaşlı kesim ve aileler gelmektedir.

1920
2018 Çeşme plajları giriş ücretleri - Sayfa 20

Dilaila Beach Giriş Ücreti ve Ayrıntılar… Genellikle Beach partilerin mekanıdır. Denize girmek yerine eğlenmeye gelen 17- 22 yaş arası gençlerin ortak mekanıdır. Giriş ücreti 50 TL dir. Eğlenceli saatler geçirmek için kesinlikle kaliteli bir mekandır. Fiyatlar diğer plajlara göre çok makuldür.

2020