2018 Çeşme plajları giriş ücretleri - Sayfa 12

Copacabana Beach Club Giriş Ücreti ve Ayrıntılar… Copacabana Beach Club Doğa Güzellikler ve Muhteşem bir deniz bir arada. Çeşmenin muhteşem denizi ve manzara ile birlikte sakin bir tatil keyfi yaşayacaksınız…Copacabana Beach Club Giriş ücreti olarak ta çeşmenin en uygun giriş ücretine sahip 40 TL giriş ücreti ile şezlong ve şemsiye alabilmektesiniz.

1220
2018 Çeşme plajları giriş ücretleri - Sayfa 13

Altınkum Plajı Giriş Ücreti ve Ayrıntılar… Çeşme yarımadasının güney kısmında bulunmaktadır. 3.5 km civarında bir sahip şeridi bulunmakta. Altınkum adını kumların sarı ve pırıl pırıl olmasından almaktadır. Su diğer bölgelere göre biraz daha soğuktur. Fakat koy olmadığı için daha temizdir. Çeşme merkeze 10 km kadar mesafededir…Altınkum plajının halk kısmı ücretsizdir. Yine aynı şekilde şezlong ve Şemsiye için 40 TL civarında ödeme yapmanız gerekir. Otopark konusunda sıkıntılıdır.

1320
2018 Çeşme plajları giriş ücretleri - Sayfa 14

Fun Beach Club Altınkum plajında yer alan dansçı kızların hiç eksik olmadığı eğlencenin günün her saati yaşandığı bir Beach. Fun Beach Club Giriş ücreti 60 TL ve içeride fiyatlar pahalı. Fakat verdiğiniz paraya değmekte. Gün boyu hiç sıkılmadan bol bol dans edebileceğiniz dansçı kızların showları ile unutulmaz bir tatil yaşayabilirsiniz.

1420
2018 Çeşme plajları giriş ücretleri - Sayfa 15

Fly-Inn Beach Club çeşme sahillerinin en eğlenceli ve en büyük beach clublarından biridir Fly-Inn Beach Club Muhteşem localara sahiptir. Genellikle ünlüler ve kalburüstü bir gençliğe hitap eder. Kesinlikle ailecek gidilebilecek bir mekan değildir. Fly-Inn Beach Club Giriş ücreti 50 TL dir. İçerideki barlar ve cafeler son derece kaliteli ve pahalıdır.

1520