2017'de ekranlara dizi yağacak! - Sayfa 6

ÖLENE KADAR Engin Akyürek ve Fahriye Evcen'in başrollerinde olduğu "Ölene Kadar" dizisinin kötü adamı Sarp Levendoğlu'nun oynadığı dizide Gülcan Aslan, Tansu Biçer, Lale Mansur, Ragıp Savaş, Kadriye Kenter, Serpil Gül, Taner Turan, Ferdi Sancar, Gizem Kala, Cihat Süvarioğlu, Aykut Akdere ve Fatih Dokgöz var. Dizi ATV'de Ocak ayından itibaren perşembe günleri ekrana gelecek.

612
2017'de ekranlara dizi yağacak! - Sayfa 7

İÇİMDEKİ FIRTINA Star TV ekranlarının yeni yıl sürprizlerinden birisi de "İçimdeki Fırtına" isimli dizi olacak. Ocak ayının sonuna doğru yayına girecek olan dizinin başrollerinde Yusuf Çim, Gizem Karaca ve Merve Boluğur yer alıyor. Dizide Mehmet Özgür, Tarık Papuçcuoğlu, Levent Can, Bilge Şen, Servet Pandur ve Hatice Aslan da yer alıyor.

712
2017'de ekranlara dizi yağacak! - Sayfa 8

YILDIZLARIN ALTINDA Star'ın yeni dizisi Yıldızları Şahidim, Ocak’ta yayına girecek.Dizinin başrollerinde Berk Cankat, Özge Gürel, Mesut Akusta ve Canan Ergüder var.

812
2017'de ekranlara dizi yağacak! - Sayfa 9

MASUM Ocak ayında yayına internet üzerinden yayına başlayacak BluTV’de, sadece Haluk Bilginer’in “Emekli Komiser Cevdet”i oynadığı sekiz bölümlük “Masum” yok isimli dizinin çekimlerine başlandı... “Masum”un kadrosunda Haluk Bilginer, Nur Sürer, Ali Atay, Okan Yalabık, Serkan Keskin, Tülin Özen ve Bartu Küçükçağlayan var...

912