1999 depreminde de aynısı olmuştu! Güneş tutulması büyük İstanbul depreminin işareti mi? - Sayfa 11

"TÜRKİYE'DE DEPREMLER OLACAK"

Türkiye ile komşumuz olan ülkelerdeki depremleri de bilen ünlülerin astroloğu Kassandra "Yerin altı kaynıyor" diyerek 25 Ekim'deki güneş tutulmasını yorumladı. İfadeleri olduça dikkat çekiciyidi. 

1118
1999 depreminde de aynısı olmuştu! Güneş tutulması büyük İstanbul depreminin işareti mi? - Sayfa 12

Dediklerinin hepsi tek tek gerçekleşen Kassandra, "Bu yılın ikinci Güneş tutulması 25 Ekim 2022'de meydana gelecek. Tutulma saati olarak da 11:58 bekleniyor. Hava açık olursa Türkiye'den de bu tutulma izlenebilecek. Bu bilgilerden sonra peki ne olacak diye sorduğunuzu duyar gibiyim. 

1218
1999 depreminde de aynısı olmuştu! Güneş tutulması büyük İstanbul depreminin işareti mi? - Sayfa 13

Bildiğiniz gibi 1999 Marmara Depremi’nin güneş tutulmasından 1 hafta sonra olması, tutulma ile deprem arasında bir bağ var mı sorusunu yeniden gündeme taşıdı. Herkes kendi düşüncesini ya da öngörülerini belirtiyor" dedi.

1318
1999 depreminde de aynısı olmuştu! Güneş tutulması büyük İstanbul depreminin işareti mi? - Sayfa 14

"Güneş tutulması, Ay'ın yörünge hareketi sırasında Dünya ile Güneş arasına girmesi ve dolayısıyla Ay'ın Güneş'i kısmen ya da tümüyle örtmesi sonucunda gözlemlenen doğa olayıdır" diyen Kassandra "Üç gezegen de aynı sırada olduğu için Dünya üzerine daha fazla çekim uygularlar. Ama bu çekim kuvveti büyük depremlere neden olacağını sanmıyorum.

1418