132 bin 222 kişiyi dolandırmıştı! Tosuncuk'un eşiyle lüks yatta keyfi - Sayfa 9

Bulaşıkçılık yaptı

Mehmet Aydın’ın Bursa’daki bir işletmede bulaşıkçı olarak çalıştığı ortaya çıktı. İşyerinin sahibi Yusuf Sabahyıldızı, Mehmet Aydın’ın dolandırıcılık yaptığını öğrendiklerine şoke olduklarını ifade etti.

916
132 bin 222 kişiyi dolandırmıştı! Tosuncuk'un eşiyle lüks yatta keyfi - Sayfa 10

"Tosuncuk diye lakap takılmıştı"

Mehmet Aydın'ı "Çalışkan, uyumlu ve sessiz. Tosuncuk lakaplı bir arkadaşımızdı" diye nitelendiren Sabahyıldızı, şöyle konuştu: “İlk başladığında çorabının üzerine giydiği terliklerle işe gelip gidiyordu. Çok üzüldük, yardım ettik. Kaldığı evin kirasını da çalışan arkadaşları aralarında topladığı para ile ödedi. İçine kapanık gariban bir insanın böyle bir dolandırıcılık olayına girmesine akıl sır erdiremiyorum.”

1016
132 bin 222 kişiyi dolandırmıştı! Tosuncuk'un eşiyle lüks yatta keyfi - Sayfa 11

“Bitcoin batsa bile biz batmayız"

Kripto para üretim çiftliği de kuran Mehmet Aydın, yaptığı bir konuşmada “Bitcoin batsa bile Çiftlik Bank yine hayatına devam eder. Çünkü yapmış olduğumuz ciddi yatırımlar var. Ancak bunlar bizi batıracak seviyede değil" ifadelerini kullanıyor.

1116
132 bin 222 kişiyi dolandırmıştı! Tosuncuk'un eşiyle lüks yatta keyfi - Sayfa 12

Neden üye olduğunu anlattı? Bu kadar insan aptal olamaz

Öte yandan, internette yer alan bir videoda, bir Çiftlik Bank üyesi, sözkonusu şirkete neden güvendiğini "Üye sayısına baktım. Tatmin edici miktardaydı. Bu kadar insanın aptal olamayacağını düşündüm” sözleriyle açıklaması dikkat çekti.

1216