132 bin 222 kişiyi dolandırmıştı! Tosuncuk'un eşiyle lüks yatta keyfi - Sayfa 11

“Bitcoin batsa bile biz batmayız"

Kripto para üretim çiftliği de kuran Mehmet Aydın, yaptığı bir konuşmada “Bitcoin batsa bile Çiftlik Bank yine hayatına devam eder. Çünkü yapmış olduğumuz ciddi yatırımlar var. Ancak bunlar bizi batıracak seviyede değil" ifadelerini kullanıyor.

1116
132 bin 222 kişiyi dolandırmıştı! Tosuncuk'un eşiyle lüks yatta keyfi - Sayfa 12

Neden üye olduğunu anlattı? Bu kadar insan aptal olamaz

Öte yandan, internette yer alan bir videoda, bir Çiftlik Bank üyesi, sözkonusu şirkete neden güvendiğini "Üye sayısına baktım. Tatmin edici miktardaydı. Bu kadar insanın aptal olamayacağını düşündüm” sözleriyle açıklaması dikkat çekti.

1216
132 bin 222 kişiyi dolandırmıştı! Tosuncuk'un eşiyle lüks yatta keyfi - Sayfa 13

"Paraları eziyor musun?“

Filmlere konu olacak öyküsüyle bir anda gündeme gelen Mehmet Aydın'ın yurtdışından yayımladığı video tepkilere neden oldu. Aydın, sosyal medyadan “Paraları eziyor musun?” diye soran bir kişiye, video ile yanıt verdi. Mehmet Aydın, çekmeceyi açarak 100’lük banknotlar halindeki dolar destelerini gösterdi. Firari dolandırıcı, kameraya kolundaki altın saati de kameraya yaklaştırdı.

1316
132 bin 222 kişiyi dolandırmıştı! Tosuncuk'un eşiyle lüks yatta keyfi - Sayfa 14

Üyelere mesaj? Hayallerinizden vazgeçmeyin!

Binlerce kişiyi dolandıran Mehmet Aydın, internette yer alan başka bir videoda şu tavsiyede bulunuyor: “Hiçbir zaman hayallerinizden vazgeçmeyin.”

1416