10 yıllık detaya dikkat çekildi: O mezar boş çıkabilir! Cem Garipoğlu öldü mü yaşıyor mu?

Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu’nun mezarı açılacak. Yıllardır Türkiye'nin aklındaki "Cem Garipoğlu gerçekten öldü mü? Yaşıyor mu?" sorularının yanıtı için geri sayım başlarken; Emekli Polis Cinayet Dedektifi Kurtbaba 10 yıl önceki bir detaya dikkat çekerek "Burada bir hata var" dedi. Yıllardır mezara kimsenin uğramadığını belirten Kurtbaba "O mezar boş çıkabilir" iddiasında bulundu.

10 yıllık detaya dikkat çekildi: O mezar boş çıkabilir! Cem Garipoğlu öldü mü yaşıyor mu? - Sayfa 1

Münevver Karabulut cinayeti üzerinden 15 yıl geçmesine rağmen hâlâ Türkiye'nin gündeminde. Karabulut'un Cem Garipoğlu tarafından vahşice katledilmesi ve sonrasında yaşananlar bir travma olarak tarih sayfalarında yerini alırken, yıllardır herkesin kafasında olan soru işaretleri artık giderilecek. Milyonlarca kişi katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun 2014 yılında cezaevinde intihar etmesinin ardından aynı soruya yanıt arıyordu: Cem Garipoğlu gerçekten öldü mü? Yaşıyor mu?

114
10 yıllık detaya dikkat çekildi: O mezar boş çıkabilir! Cem Garipoğlu öldü mü yaşıyor mu? - Sayfa 2

Türkiye'yi sarsan cinayetten 15 yıl sonra Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasına karar verdi.

214
10 yıllık detaya dikkat çekildi: O mezar boş çıkabilir! Cem Garipoğlu öldü mü yaşıyor mu? - Sayfa 3

3 EKİM'DE MEZARI AÇILACAK

Başsavcılık tarafından "fethi kabir" işlemlerinin yapılması için Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına yazı gönderilirken, söz konusu işlemin 3 Ekim 2024 Perşembe günü saat 11:00'da gerçekleştirileceği açıklandı.

314
10 yıllık detaya dikkat çekildi: O mezar boş çıkabilir! Cem Garipoğlu öldü mü yaşıyor mu? - Sayfa 4

"O MEZAR BOŞ OLABİLİR"

10 yıl önceki bir detaya dikkat çekerek "Burada bir hata var" diyen Kurtbaba yıllardır mezara kimsenin gitmediğini belirterek "Mezarı boş bulma ihtimalimiz de var" diye konuştu.

414