15 Eki 2024 00:26 Son Güncelleme: 15 Eki 2024 00:31

10 yaşındaki kızını ütüyle yaktı, omurgasını kırdı! Cani babadan skandal savunma

İngiltere'de bir kişi 10 yaşındaki kızını çeşitli eziyet ve işkencelerle öldürdü. Mahkemede amacının öldürmek olmadığını söyledi.

Mahkemede bugün, 10 yaşındaki Sara Şerif'in ölümünden önce haftalarca işkenceye maruz kaldığına dair korkunç detaylar ortaya çıktı. Sara'nın ütüyle yakıldığı, ısıtma borusuna bağlandığı ve vücudunda ısırık izleri ile çürükler bulunduğu öğrenildi. Ayrıca, omurgasında 11 ayrı kırık olduğu tespit edildi.

Mail Online'daki habere göre geçen sene İngiltere'de ağustos ayında öldürülen Sara'nın sağ köprücük kemiğinde, kürek kemiklerinde, kollarında, ellerinde ve parmaklarında da kırıklar olduğu belirlendi. Kırıkların bazılarının altı hafta öncesine, bazılarının ise 10 gün öncesine ait olduğu tahmin ediliyor.

Savcı, Sara'nın ağzındaki izlerin ölümünden önce boğulma girişimlerine maruz kaldığını gösterdiğini söyledi. Ayrıca mahkemede, Sara'nın ısırık izlerine benzer yaralar taşıdığı ve başka rahatsız edici yaralanmaların da olduğu belirtildi.

Daha önce mahkemeye, Sara'nın babası Urfan Şerif'in, kızını öldüresiye dövdükten sonra Pakistan'a kaçtığı bilgisi sunulmuştu. Şerif, polise verdiği ifadede, kızını "yaramaz" olduğu için dövdüğünü, ancak amacının öldürmek olmadığını söyledi.

Polis, Sara'yı Londra yakınlarındaki evinde ranzasının altında yorganla örtülmüş halde ölü bulmuştu.