10 ayda 35 dizi yayından kaldırıldı! Rekor hangi kanalda? - Sayfa 4

REYTİNGİN ZİRVESİ GEÇEN YILIN DİZİLERİNDE Reyting listesinin üst sıralarında yer alan dizileri geçen sezondan devam edenler oluşturuyor. Kırgın Çiçekler, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kara Sevda, Diriliş Ertuğrul, Arka Sokaklar, O Hayat Benim. Yeni başlayan pek çok dizi ne yazık ki, eski sezonlarda olduğu gibi zirveye oturup yerini garanti edemiyor.

413
10 ayda 35 dizi yayından kaldırıldı! Rekor hangi kanalda? - Sayfa 5

CESUR VE GÜZEL'İN HİKAYESİ BİTTİ! Vatanım Sensin, Cesur ve Güzel, Çoban Yıldızı bu sezonun en çok ses getiren projeleri... Özellikle Cesur ve Güzel hikayesini tüketme noktasına gelmiş durumda! Gelecek sezona devam eder mi bilinmez ama yeni bir hikaye açılımı yapmazlarsa çok zor görünüyor.

513
10 ayda 35 dizi yayından kaldırıldı! Rekor hangi kanalda? - Sayfa 6

VATANIM SENSİN AMACINDAN SAPTI Aslında aynı durum Vatanım Sensin içinde geçerli! Şimdi hikaye Leon ve Hilal aşkından gidiyor ama bu yola çıkış amacından sapmaya başladı dizi... Biz Vatanım Sensin’i vatan kurtarma hikayesi olduğu için izlemeye başlamıştık. İmkansız aşk temasını zaten onlarca dizide izliyorduk.

613
10 ayda 35 dizi yayından kaldırıldı! Rekor hangi kanalda? - Sayfa 7

EN İSTİKRARLISI: KARA SEVDA Kara Sevda tartışmasız en istikrarlı dizilerden biri... Hem hikaye, hem de oyunculuklar açısından izleyiciyi en tatmin eden iş olduğunu düşünüyorum. Sezon sonunda final yapacak. İçerde de bitiyor.

713